Over Klein Houtdijk

Klein Houtdijk  is een stichting die zowel op profit, als op non-profitbasis zorg/welzijn aanbiedt aan mensen met cognitieve beperkingen.
Wij zijn gevestigd op het terrein van een werkend agrarisch bedrijf en bieden kleinschalig wonen in een aantrekkelijke landelijke omgeving.

Klein Houtdijk biedt wonen en dagactiviteiten en ondersteunt de bewoners bij het zoveel mogelijk de regie houden over het eigen leven. De bewoner is geen cliënt met geïndiceerde zorgminuten, maar een mens die ouder wordt en behoefte heeft aan veiligheid, kwalitatief goede ondersteuning en zorg. Respect, waardigheid en dienstbaarheid zijn de uitgangspunten van het zorgteam.

Wij bieden een zorgformule voor mensen die moeite hebben om de regie over hun dagelijks leven te handhaven en die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Respect, waardigheid en dienstbaarheid zijn daarbij belangrijke kernbegrippen.

Stacks Image 250
Stacks Image 252
Stacks Image 254
Stacks Image 256

Ieder doet zoveel mogelijk naar eigen kunnen en in het eigen tempo: opstaan, lichaamsverzorging, wandelen en bezoek ontvangen. Wie dat wil en kan, helpt mee met boodschappen doen en koken, of bij het onderhoud van de eigen tuin.

Bij Klein Houtdijk huurt u een eigen appartement met eigen sanitaire voorzieningen, een pantry en de mogelijkheid om buiten te zijn. Hier woont u en ontvangt u uw bezoek.
Wij bieden 24-uurszorg. Dat wil zeggen dat er 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Er wordt gewerkt met een wakende nachtwacht.

De begeleiding richt zich op regulering, ondersteuning en verzorging bij het wonen in een appartement, maar biedt ook dagactiviteiten aan.

Klein Houtdijk is aangesloten bij de brancheorganisatie Riant Verzorgd Wonen.

Alt image
dementiezorg zorgboerderij kleinschalig wonen utrecht kamerik

Stichting Landelijk Wonen Klein Houtdijk
Kleinschalig wonen in Het Groene Hart
Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

ObscureMyEmailInfo
Telefoon: 0348 - 48 80 80
KvK: 52611302
Rabobank: NL27RABO.0167.9929.96
Stacks Image 282

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.