Vacature Voorzitter Bestuur Stichting Klein Houtdijk

Stichting Klein Houtdijk zoekt wegens vertrek van de huidige voorzitter een nieuwe voorzitter voor het bestuur.

Over de organisatie

Stichting Klein Houtdijk biedt wonen/zorg/welzijn vanuit een persoonsgebonden budget (PGB) voor met name mensen met cognitieve beperkingen en dementie. Door het kleinschalige karakter, de knusse sfeer en de landelijke omgeving voelen de bewoners zich snel vertrouwd en geborgen. De klanttevredenheid is hoog en Klein Houtdijk heeft een goede naam opgebouwd in de regio. De organisatie wordt geleid door een gedreven directeur en een hecht team met nauwelijks verloop. Klein Houtdijk is een lerende organisatie, verbetert voortdurend, denkt vooruit en ziet ontwikkelingskansen. Klein Houtdijk gaat uitbreiden. In 2023 wordt gestart met de bouw van 8 a 10 extra appartementen.

Het bestuur bestaat momenteel uit drie leden en komt eens in de twee maanden bijeen. Het bestuur is ‘sparring partner’ voor de directeur en eindverantwoordelijk voor de stichting. Het bestuur bestaat momenteel uit drie leden. De strategie, de koers en de governance zijn onderwerpen die binnenkort verder besproken worden.

Wij zoeken iemand die

  • zich verbonden voelt met de kerntaak van de organisatie: kleinschalig wonen voor mensen met cognitieve beperkingen en dementie;
  • affiniteit/ ervaring heeft in het domein van zorg, wonen en/of welzijn;
  • ervaring heeft in en houdt van een (leidende) bestuurlijke rol;
  • de herijking van de strategische koers, governance en organisatorische uitvoering -in samenspraak- verder brengt;
  • het inspirerend vindt om mee te denken over de toekomst en koers van de organisatie;
  • de inhoudelijke werkgeversrol ten aanzien van de directeur vervult.

Het hebben van een zorginhoudelijke achtergrond is een pré.

Wij bieden

een collegiaal bestuur van een kleinschalige organisatie met korte lijnen tussen bestuur en directie en een prettige sfeer.

Het betreft een onbezoldigde functie. Gemaakte onkosten kunnen worden gedeclareerd.

Info

Voor informatie en belangstelling kunt u contact opnemen met de huidige voorzitter Hannie van Baren, 06 - 433 684 23. Bij belangstelling graag voor 21 februari 2022 een korte motivatiebrief en CV mailen naar ObscureMyEmailHannie.


Stichting Landelijk Wonen Klein Houtdijk
Kleinschalig wonen in Het Groene Hart
Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

ObscureMyEmailInfo
Telefoon: 0348 - 48 80 80
KvK: 52611302
Rabobank: NL27RABO.0167.9929.96
Stacks Image 168

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.