Vacature Verzorgende IG nachtdienst

Verzorgende IG nachtdienst 24 uur

Ben je opzoek naar een baan als verzorgende in de nachtdienst in een kleinschalig woon- en zorgomgeving? Kom binnen bij stichting Klein Houtdijk.

Als verzorgende in de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor het welzijn en uiteraard de zorg voor en van onze bewoners. In jouw functie als verzorgende is oprechte aandacht voor het welzijn van de bewoners onlosmakelijk verbonden met de zorg voor de bewoners. Je bewaakt de kwaliteit van de zorg, signaleert de zorgvraag en je levert een bijdrage aan het opstellen van het zorgplan. De zorgzwaartepakketten van onze bewoners verschillen doorgaans tussen VV05 en VV07.

Je krijgt altijd de ruimte om jezelf te zijn en we moedigen je aan initiatief te tonen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je net zo thuis voelt als onze bewoners. In deze functie is het een mogelijkheid om de rol als EVV-er op je te nemen. Dit is niet verplicht, maar mocht je die ambitie hebben bespreken we graag de mogelijkheden. Als EVV-er ben je het eerste aanspreekpunt voor de bewoners, familie en mantelzorgers en bouw je met hen een persoonlijke band op.

Waar ga je werken?

Klein Houtdijk is een kleinschalige woonvoorziening op het erf van een boerderij met 14 appartementen voor mensen met een cognitieve beperking zoals dementie. Door de knusse sfeer, het kleinschalige karakter en de landelijke omgeving voelen nieuwe bewoners zich snel vertrouwd en geborgen. Klein Houtdijk is gelegen in het buitengebied van het dorp Kamerik aan de rand van Woerden en Harmelen.

Klein Houtdijk biedt wonen met dagactiviteiten en ondersteunt de bewoners bij het zoveel mogelijk de regie houden over het eigen leven. De bewoner is geen cliënt met geïndiceerde zorgminuten, maar een mens die ouder wordt en behoefte heeft aan veiligheid, kwalitatief goede ondersteuning en zorg. Respect, waardigheid en gastvrijheid zijn de uitgangspunten van het zorgteam.
Wij bieden maatwerk voor mensen die moeite hebben om de regie over hun dagelijks leven te handhaven en die niet meer zelfstandig kunnen wonen.
Wanneer je jezelf volledig thuis voelt, kan je het beste uit jezelf en elkaar halen.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij bent iemand die energie haalt uit die heerlijke brede glimlach of dat kleine tevreden knikje van ouderen. Of zijn het juist die glinsterende ogen, is het dat blinde vertrouwen of die ultieme dankbaarheid die jou energie geven in het werk? Kortom, jouw zorghart gaat sneller kloppen van de ouderenzorg en je stelt graag jouw hart open voor onze bewoners.

Je weet als geen ander hoe je een huiselijk gevoel creëert en vind je het welzijn van onze bewoners minstens zo belangrijk als het verlenen van zorg. We werken met 24-uur roosters, dus verwachten dat jij ook flexibel bent in het werken van verschillende diensten. In principe werk je nachtdiensten, maar als het even niet uitkomt ben je ook bereid om bij te springen in andere diensten. Je werkt graag samen met betrokken collega's, maar bent ook in staat om zelfstandig beslissingen te nemen. Uiteraard beschik je over een mbo-diploma Verzorgende.

Ons aanbod voor jou

Bij stichting Klein Houtdijk bieden wij jou een werkplek waar je thuis kan komen én kan zijn zoals je thuis bent. Een kleinschalige locatie, waar je groot mag denken. We bespreken samen hoeveel uur je gemiddeld per week gaat werken, bij voorkeur 24 uur. Het salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT FWG 35: € 2266,72 – € 3025,81. Bij een voltijdsdienstverband van 36 uur.  Je wordt ingeschaald op basis van jouw werkervaring.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Inge Broeckaert, directeur-bestuurder via ObscureMyEmailInge.

Stichting Landelijk Wonen Klein Houtdijk
Kleinschalig wonen in Het Groene Hart
Houtdijk 4a
3471 BS Kamerik

ObscureMyEmailInfo
Telefoon: 0348 - 48 80 80
KvK: 52611302
Rabobank: NL27RABO.0167.9929.96
Stacks Image 283

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren.